okei, så bloggingen er ikke på topp, og ikke er det mye jeg kan gjøre med det heller, fordi jeg eier ikke inspirasjon atm :(Bruker søndagen på å se på Harry Potter.. Bare jeg som har vokst opp med dette?
Bare jeg som gleder meg til jeg flytter ut? Muligheten til å innrede rom akkurat som jeg vil.. Åå.. Men at the moment bor jeg hjemme, og må nøye meg med å drømme meg bort på weheartit.com (som forresten mesteparten av bildene jeg legger ut her, kommer fra). :)
Håper du har en fin kveld/natt videre
Hei søte dere, akkurat nå jobber jeg som en gal med designet. Jeg oppdaget nemlig nettopp at dette ikke kommer til å ta 5-10 min, sånn som jeg hadde planlagt. Samtidig har jeg skole i morgen, så jeg er faktisk nødt til å legge meg.. Dilemma.. Ja, uansett beklager jeg kaoset og beklager enda mer med at dere må se på det tuller der i mange timer til, før jeg faktisk klarer det. Er ikke heeeeelt på trynet, men ikke akkurat hva jeg så for meg heller.. Så ja, heh. Håper alle har en herlig kveld/dag (kommer ann på når du leser dette antar jeg) videre, og at dere vil fortsette å kommentere! Ble VELDIG glad når jeg så kommentarene jeg hadde fått, så bare fortsett med det! :)

Er også klar over at bildestørrelsene er helt på trynet, men det får jeg ta senere!
Sweet dreams (:hits